Beoordelingen van Birtat restaurant Amsterdam

Recente recensies van Birtat restaurant Amsterdam

5 sterren na 36 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pide met kaas, en linzensoep met alles erop en eraan. Fluffy brood ook! En alles netjes ingepakt. Ik kom gauw weer!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zijn de porties veranderd sinds de laatste keer dat ik heb besteld. Alles was bijna de helft van wat het voorheen was. Friet was ook veel te slap. Smaak van de kip was heerlijk dus daar is niets over te zeggen. Verder wil ik nog een groot compliment geven aan de bezorger van gister die snel en beleefd was. Vooral toen de Pide was vergeten!! Speciaal dankjewel aan hem.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Zoals altijd; netjes verzorgd, alles weer perfect! De allerbeste!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk weer lekker eten en goede volle porties!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het vlees te taai en werd er niet voldaan aan de opmerkingen die ik erbij had gezet. Normaliter top kwaliteit

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit beste van Amsterdam!!!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker! Fijn dat er gehoor wordt gegeven als je iets in de opmerking schrijft bij bestelling. Zeker een aanrader!!!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond netjes klaar toen ik m’n bestelling kwam afhalen! Kan niet beter ^_^ top!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had lahmacun en gozleme besteld was zeer goed. Mijn bestelling was precies op de tijd dat ik had aangegeven ook daadwerkelijk klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shoarma vond ik meevallen. Linzensoep is heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben er zo van genoten!!! Was weer supperlekker en het was nog heerlijk warm! Birtat blijft mijn favoriet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten vriendelijke personeel goede service

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde bedrag was 36.25. toen de bezorger der was zei hij dat het bedrag 40.00 was. Blijkbaar bepaald hij zelf ze fooi. Over het eten niks te klagen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, broodje köfte lamsgehakt is top.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer perfect en goeie porties! Bedankt!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Had online besteld om de bestelling vervolgens op te halen. Kreeg mijn bestelling pas 20 minuten later mee en ondertussen kregen op locatie bestellende klanten hun bestelling eerder dan ik. Ontevreden. Daarnaast absoluut niet Corona proof. Blijkbaar is het daar oké om 9 mensen zonder mondkapjes binnen te laten en in een kleine ruimte te laten zijn.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het waren weer goede porties en het smaakte heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als altijd! Heerlijk

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke salade en shoarma. Helaas zat er erg veel (maar wel lekker) brood bij wat wat mij betreft echt niet had gehoeven.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Superlekker, goed gevuld ook!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! En service is top.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, altijd warm, altijd grote porties & snel geleverd!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet niet echt warm meer: in bakje doen en inpakken in alu folie? Bezorging: ruim een uur aangegevenen dat was schrikken, maar na 45 was het er en dat is ok. Verder top

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste eten die je kunt bestellen! Ze werken altijd super hygiënisch en alles is gwn perfect op smaak!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍🏻 Heerlijk genoten

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Gekozen om af te halen omdat we zo dichtbij wonen. Eten was precies op tijd klaar en het was heerlijk! Als je van Aubergine houdt is de saksuka echt een aanrader!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kort en krachtig gezegd. Heerlijk! Snel! Op tijd!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker vers vlees